| Kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 2 db kacsamell filé csipetnyi só csipetnyi őrölt bors 2 gerezd fokhagyma 1 ek mustár 30 dkg vegyes aszalt gyümölcs 3 dl majonéz 8 szelet fonott kalács fél csokor petrezselyem Elkészítés: A filézett kacsamellek bőrét beirdaljuk a húsig. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Mustárral bekenjük, majd néhány órát hűtőszekrényben hagyjuk pácolódni. Egy tepsit olajjal kikenünk, beletesszük bőrös felükkel felfelé a húsokat és előmelegített sütőben 190 ˚C-on szép pirosra sütjük. A darabokra vágott aszalt gyümölcsöket tálba tesszük, majonézzel összekeverjük, hűtőszekrényben néhány órát hűtjük. A fonott kalács szeleteket megkenjük a majonézes gyümölcsökkel, rátesszük az átlósan vékony szeletekre vágott kacsamellet és petrezselyemmel díszítve tálaljuk. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |