Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db kacsamell filé
csipetnyi só
csipetnyi őrölt bors
2 gerezd fokhagyma
1 ek mustár
30 dkg vegyes aszalt gyümölcs
3 dl majonéz
8 szelet fonott kalács
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
A filézett kacsamellek bőrét beirdaljuk a húsig. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Mustárral bekenjük, majd néhány órát hűtőszekrényben hagyjuk pácolódni.
Egy tepsit olajjal kikenünk, beletesszük bőrös felükkel felfelé a húsokat és előmelegített sütőben 190 ˚C-on szép pirosra sütjük.
A darabokra vágott aszalt gyümölcsöket tálba tesszük, majonézzel összekeverjük, hűtőszekrényben néhány órát hűtjük.
A fonott kalács szeleteket megkenjük a majonézes gyümölcsökkel, rátesszük az átlósan vékony szeletekre vágott kacsamellet és petrezselyemmel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos, piskótaszendvics » Aszalt szilvás mákos bukta » Majonézes kagylósaláta » Aszalt szilvás falatok
» Tojásos meleg szendvics » Aszalt szilvás gofri » Szerelmes szendvics » Tojásos szendvics sütőben*
» Húsos melegszendvics » Mámoros aszalt szilva » Sárgaborsós szendvicskrém » Majonézes cékla
» Köles szendvicskrém » Amerikai szendvics » Aszalt meggyes kókuszgolyó » Majonézes gombasaláta.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.