| Jonatános csirke receptHúsételek Hozzávalók: 4 kisebb csirkecomb, 4 fej vöröshagyma, 5 db alma, 40 dkg savanyú káposzta, 5 dkg sajt, 2 dl tejföl, 2 evőkanál olaj, 2 evőkanál liszt, 2 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál reszelt szerecsendió, só, bors. Elkészítés: A hagymát karikákra vágjuk, és a tepsi aljába tesszük, megsózzuk, meghintjük szerecsendióval és borssal. Héjastól 2 db almát lekarikázunk. Erre terítjük a savanyú káposztát, majd egymás mellé tesszük a sózott, borsozott, kevés lisztbe mártott csirkecombokat. Erre a megmaradt vöröshagymát és az almát rákarikázzuk, a maradék savanyú káposztával, ezt reszelt sajttal megszórjuk. Olajjal, zúzott fokhagymával és sóval elkevert tejföllel meglocsoljuk, majd sütjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |