| Jól sikerült kenyerem receptKenyerek, péksütemények Hozzávalók: 350 ml savo 2 ek olivaolaj masfel kk so 1 kk cukor 380 g feher liszt 120 g kenyer liszt 100 telj. kiorl. liszt masfel kk szaraz eleszto Elkészítés: A lisztet osszeszitalom, belekeverem az elesztot, majd a leirt sorrendben beleteszem a kenyersutogepbe a dagaszto programra. Mikor lejart, lisztezett deszkan jol megdogonyozom, majd beleteszem a kenyerformaba es sutozacskoba, nehany lyukat ejtve, hogy a goz kijojjon. Hagyom kelni kb 35-40 percet, majd beteszem 200 fokos sutobe, 10 perc mulva visszaveszem 180 fokra es kb 40- 45 percig sutom. Tanácsok: kepek: http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0228/12937694.jpg http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0228/12937700.jpg lehet beletenni 1 ek fokhagyma port vagy dio, akr mindkettot. A receptet beküldte: kumameya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |