| Joghurtos-majoránnás nyúlmáj receptHozzávalók: 60 dkg nyúlmáj (házi vagy vad) 3 fej vöröshagyma 5 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál őrölt bors 3 kávéskanál majoránna 4 dl joghurt 1,5 dl étolaj 1 dl fehérbor Elkészítés: A májat csíkokra vágom, összekeverem a joghurttal, borssal, majoránnával, sóval, majd lefedem, és 1-2 órán keresztül a hűtőben állni hagyom. A hagymákat félkarikára, a fokhagymát apróra vágom. Az olajat felforrósítom, hozzáadom a hagymát és pirítom. Amikor a hagyma üveges lesz, megsózom, hozzáadom a fokhagymát, majd beleöntöm a májat a joghurttal együtt. Amikor a szaftja visszasül, aláöntöm a bort. Pár percig rotyog és kész. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |