Tutireceptek.hu fejléc

Ilonka40 Pozsonyi rizottója recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
250 g tarhonya, 300 g borjúlapocka, 60 g zsír, 1 hagyma, 40 g reszelt sajt, 5 evőkanál zöldborsó, só, bors, petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A zsiradék felében megpirítjuk a összevágott hagymát, rátesszük a kockákra vágott húst, együtt átsütjük, sóval, borssal fűszerezzük, és egy kevés vizzel puhára pároljuk. A maradék zsírban aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, felöntjük annyi vizzel, amennyi jól ellepi, és fedő alatt puhára főzzük.
A húst, a tarhonyát, és a zöldborsót összekeverjük, és 20 percre meleg sütőbe tesszük. Reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: ilonka40

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pozsonyi hústekercs » Diós pozsonyi kifli » Pozsonyi diós patkó » Pozsonyi rizottó
» Pozsonyi kocka » Pozsonyi kifli 2 » Pozsonyi kifli » Hagymás mustáros tarja
» A legjobb túrófánk » Humusz sült gombával » Krumplis - répás tacsni » Lecsós bab
» Gombás-cukkinis rizottó » Tepsis négyévszak falatok » Káposztás lecsó » Stragonoff csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.