| Hercegnőburgonya sajttal gazdagítva receptKöretek Hozzávalók: 50 dkg rózsaburgonya 15 dkg reszelt trappista sajt 1 dl tejszín 3 tojás sárgája só őrölt fehérbors gyömbér szerecsendió Elkészítés: A krumplit meghámozom, felkockázom, sós vízben puhára főzöm. Leszűröm, burgonyanyomóval áttöröm. Hozzáadom a reszelt sajtot, a tejszínt, a vajat és a fűszereket, villával alaposan összedolgozom, ízlelem, ha kell, utána fűszerezem. A burgonyapüré szerű masszát habzsákba töltöm, sütőpapírral bélelt tepsibe kis gúlaszerű halmokat nyomok belőle. 200-210 fokosra előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.Recept: Nanasnani Tanácsok: Frissen, melegen tálalom sültek, párolt húsok, de halak köreteként is kiváló. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |