| Hagymás-majorannás csirkemáj receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csirkemáj szív nélkül 4-5 közepes fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 3 evőkanál kókuszzsír 2 dl tej só őrölt vegyes bors majoránna Elkészítés: A májat tejbe áztatom. A hagymákat szálasra vágom, a fokhagymagerezdeket átnyomom fokhagymaprésen. Felhevítem a zsírt, rádobom a vöröshagymát, sózom, s a borssal fokhagymával összepárolom. Amikor a szaftja sűrűsödik, beleadom a leszűrt májat, meghintem majoránnával, Kb. 30 perc után vajpuha májat kapok. Salátával, savanyúsággal (pl. cékla) tálalom. Hidegen is finom. Tanácsok: A szaftját teljes kiőrlésű kenyérbe itatva mennyei szendvicset kapunk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |