Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás, ecetes gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 fej hagyma,
30 dkg csiperkegomba, vagy egy üveg gombakonzerv, 2 ek 20 %-os ecet,
2 kk só,
1 ek cukor,
késhegynyi őrölt bors,
2 ek petrezselyemzöld,
1 ek olaj, Vegeta.

Elkészítés:
A gombát megtisztítom, majd vegetás vízben puhára főzöm, hűlni hagyom, majd felszeletelem.
A hagymát felkarikázom, sózom, majd kb 20 percig állni hagyom.
Rászórom a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 3 dl vizet.
Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és belekeverem a gombát.
Jól behűtve tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tört burgonya » Hagymás tarja » Hagymásrostélyos máshogy » Fokhagymás csirkeleves
» Diós-hagymás céklasaláta » Gombás-hagymás lepény » Sonkás-medvehagymás tészta » Hagymás krémsajt
» Svéd gombasaláta 2 » Fokhagymás pogácsa » Fokhagymás sült máj » Faddi fokhagymás csuka
» Sonkás-hagymás szelet » Hagymás-sonkás muffin » Hagymás céklasaláta » Medvehagymás tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.