| Habszelet II. receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojás fehérje 15 dkg porcukor 5 dkg darált dió vagy mandula 12 dkg Rama margarin 15 dkg liszt csokoládé máznak mazsola vagy cukrozott gyümölcs Elkészítés: a 6 tojás fehérjét keményre felverjük, hozzáadunk 15 dkg porcukrot, 5 dkg darált diót vagy mandulát, 12 dkg olvasztott, de kihűlt Rama margarint és végül a 15 dkg lisztet. Őzgerinc formát papírral kibélelünk, ebbe öntjük a tészta masszát. Lassú tűzön sütjük. Akkor jó, ha a teteje megreped. Kifordítjuk a formából és ha kihűlt, csokoládémázzal vonjuk be, de beszórhatjuk porcukorral is. A tésztába keverhetünk mazsolát vagy cukrozott gyümölcsöt is. A receptet beküldte: Rumino Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |