| Habos gesztenye szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: Hozzávalók Tészta 6 db tojás 6 kanál cukor 6 kanál víz 12 kanál liszt fél csomag sütőpor 1 csipet só Krém 1 vaníliás pudingpor 3 dl tej 2 cs gesztenyemassza 10 dkg cukor 25 dkg Rama Tetejére növényi tejszínhab reszelt csoki Elkészítés: Elkészítés 1.A tojássárgát kikeverjük cukor felével, a vízzel, majd habot verünk a tojásfehérjéből a pici sóval és a cukor másik felével, végül a lisztes sütőport belekeverjük. Óvatosan átkeverjük az egészet, megsütjük. majd kettévágjuk. 2.A krémhez felfőzzük a pudingport, majd belekeverjük a gesztenyemasszát és a Ramával habosra keverjük. Ha kihűlt, betöltjük a tészta közé. 3.A tetejét a felvert tejszínhabbal kenjük meg és csokireszelékkel díszítjük. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |