| Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel receptHúsételek Hozzávalók: 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül 2 db hegyes erős paprika 1 kk chili pehely 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/ 20 dkg kolozsvári szalonna só 1 mk grill fűszer 20 dkg finomliszt 2-3 tojás 30 dkg zsemlemorzsa étolaj Elkészítés: A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel. A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával. A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |