Tutireceptek.hu fejléc

Gombával-csirkemájjal töltött sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sz kicsontozott, kiklopfolt, sertéskaraj
5 dkg csirkemáj
20 dkg gomba
1 kis fej vöröshagyma apróra váva
1 gerezd reszelt fokhagyma
petrezselyemzöld "
só, bors
olaj
a bundázáshoz: liszt, tojás, morzsa

Elkészítés:
A befűszerezett karajszeleteket megtöltjük a következő töltelékkel:
Kevés olajon megpároljuk a hagymát, felkockázott gombát és májat és petrezselyrmzölddel, sóval-borssal fokhagymával ízesítjük. Ha már elfőtte a levét kihűtjük és a sertésszeletekbe töltük. Lehet úgy is, hogy, feltekerjük, mint a töltött káposztát, vagy csak egyszerűen félbehajtjuk. Meg lehet tűzni hústűvel, vagy fogpiszkálóval, de, ha ügyesek vagyunk a panírozásnál a sütésnél nem folyik ki a töltelék. A szokásos módon bepanírozzuk a husikat és bő forró olajban sütjük.


A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött patiszon » Töltött olajbogyók » Amerikai töltött fasirt 2 » Sajtos töltött csirkemell
» Diós-töltött nápolyi » Hamis töltött libanyak » Egyszerű töltött lángos » Töltött tojás sütve
» Töltött szőlőlevél » Töltött zsömle » Krémsajttal töltött gomba » Andi töltött kenyere
» Temesvári sertésszelet » Töltött tekercs » Töltött kelkáposzta » Kolbásszal töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.