| Gombás sertéskaraj sonkával receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet karaj, 4 szelet főtt sonka, 4 szelet sajt, 15 dkg gomba, 2 db tojás, 1 fej hagyma, só, finomra vágott petrezselyem, olaj. Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedõ alatt puhára pároljuk, majd kikent tűzálló tálba fektetjük. Közben az apróra vágott hagymát a maradék zsiradékon kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát. Puhára pároljuk. A tojásokat felverjük, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk. A tojást gombához adjuk, kevergetjük, míg összeáll. A hússzeleteket betakarjuk 1-1 szelet sonkával, elosztjuk rajta a gombát, betakarjuk 1-1 szelet sajttal. Forró sütőben sajtpirulásig sütjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |