Tutireceptek.hu fejléc

Gombás sertéskaraj sonkával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj,
4 szelet főtt sonka,
4 szelet sajt,
15 dkg gomba,
2 db tojás,
1 fej hagyma,
só,
finomra vágott petrezselyem,
olaj.

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk.
Kevés vizet aláöntve, fedõ alatt puhára pároljuk, majd kikent tűzálló tálba fektetjük.
Közben az apróra vágott hagymát a maradék zsiradékon kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát.
Puhára pároljuk.
A tojásokat felverjük, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk.
A tojást gombához adjuk, kevergetjük, míg összeáll.
A hússzeleteket betakarjuk 1-1 szelet sonkával, elosztjuk rajta a gombát, betakarjuk 1-1 szelet sajttal.
Forró sütőben sajtpirulásig sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás libacomb » Gombás farfalle » Gombás cannelloni » Borsós-gombás rizottó
» Sonkás-gombás tészta » Gombás szűzérmék » Gombás vaddisznóragu » Börzsönyi gombás máj
» Gombás rizs 2 » Gombás szelet » Gombás-rizs » Gombás karfiol-tál
» Lencsés sütőtök sonkával » Gombás halpaprikás » Sonkával göngyölt virsli » Gombás töltött kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.