| Fresh-fruit punch receptItalok, koktélok Hozzávalók: - 600 g gyümölcs - 500 ml cukorszirup - 350 ml fehér rum - 700 ml gin - 2 üveg száraz fehérbor (2x750ml) - jég Elkészítés: Fogjunk egy nagy tálat, tegyük bele a megmosott és darabokra vágott gyümölcsöket. Adjuk hozzá a rumot és a cukorszirupot. 6 órára tegyük a tálat a hütőbe. Fogjunk egy puncsostálat, tegyük bele a jégdarabot, öntsük rá a lehűtött tál tartalmát. Adjuk hozzá a bort és a gint. Keverjük jól össze a puncsostál tartalmát. Pár percnyi pihentetés után kínálhatjuk is. Tanácsok: A poharakat gyümölcsdarabokkal díszíthetjük. A receptet beküldte: Zsó001 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |