| Franciasaláta -ahogy én készítem receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 6 - 8 db sárgarépa 4 db burgonya 2 db alma 2-4 db ecetes uborka 1 doboz zöldborsó 1 pohár tejföl/nagy/ 1 tubus majonéz/nagy / 1 teáskanál só 1 " kristálycukor 1 " mustár 1 kiskanál őrölt fehérbors Elkészítés: A sárgarépát és a burgonyát apró kockára vagdalom és együtt megfőzöm/ Zepter edényben víz nélkül/ A tejfölt,a majonézzel elkeverem,és hozzáadom a sót,cukrot,mustárt,fehérborsot,összekeverem. Kockára vagdalom az almát,uborkát,majd a kihűlt sárgarépát,burgonyát,borsót/leöntöm a levét /is hozzáadom és összekavarom. Hűtőszekrényben állni hagyom. Tanácsok: Jó étvágyat ! A receptet beküldte: batarine Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |