| Fokhagymás tarja sült burgonyával és hordós savanyúsággal receptEgytálételek Hozzávalók: 60 dkg tarja 1 fej fokhagyma 11 kávéskanál őrölt kömény 1 ek. csemege paprikakrém só és bors 1 csokor petrezselyem 25 dkg burgonya hordós savanyúság Elkészítés: Forrásban lévő vízben pároljuk meg héjában a burgonyát, majd pucoljuk meg és vágjuk cikkekre. A paprikakrémet jól összedolgozzuk a köménnyel, a zúzott fokhagyma felével és ízlés szerint sóval, valamint borssal. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és beleforgatjuk a keverékbe. Pihentessük 12 órát, majd egy serpenyőben olajon mindkét oldalát jól megsütjük. A szaftban süssük néhány percig a krumplit, közben pedig fűszerezzük sóval, borssal, felaprított petrezselyemmel, valamint a maradék zúzott fokhagymával. A sült húst a burgonyával és a savanyúsággal tálaljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |