Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás tarja sült burgonyával és hordós savanyúsággal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg tarja
1 fej fokhagyma
11 kávéskanál őrölt kömény
1 ek. csemege paprikakrém
só és bors
1 csokor petrezselyem
25 dkg burgonya
hordós savanyúság

Elkészítés:
Forrásban lévő vízben pároljuk meg héjában a burgonyát, majd pucoljuk meg és vágjuk cikkekre.
A paprikakrémet jól összedolgozzuk a köménnyel, a zúzott fokhagyma felével és ízlés szerint sóval, valamint borssal. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és beleforgatjuk a keverékbe. Pihentessük 12 órát, majd egy serpenyőben olajon mindkét oldalát jól megsütjük. A szaftban süssük néhány percig a krumplit, közben pedig fűszerezzük sóval, borssal, felaprított petrezselyemmel, valamint a maradék zúzott fokhagymával. A sült húst a burgonyával és a savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros tarjaszeletek » Sült tarja zöldséges ágyon » Fokhagymás sajtleves » Fokhagymás sült csuka
» Tejben sült tarjaszelet » Hordós savanyúság » Fokhagymás báránycomb » Hagymás tarja
» Fokhagymás szelet » Fokhagymás tejfölös tészta » fokhagymás sült karaj » Fokhagymás-mustáros tarja
» Rozmaringos sült tarja » Fokhagymás csirkemell » Fokhagymás pizzakenyér » Laskagombás tarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.