| Fokhagymás serpenyős csirkemáj receptReform ételek Hozzávalók: 0,5kg csirkemáj 20dkg szeletelt gomba 15dkg füstölt kolozsvári szalonna 4 gerezd fokhagyma só,bors,petrezselyemlevél,majoranna körethez:1kozerv kukorica,rizs Elkészítés: A szalonnát felkockázom és kis zsiradékon pirosra sütöm,félreteszem egy kistányérra. A csirkemájat nagyobb darabokra vágom. A szeletelt gombát lepirítom a zsiradékban,majd hozzáteszem a csirkemájat és összesütöm,közben ráreszelem a fokhagymát,fűszerezem:só (vagy ételízesítő),bors,petrezselyemlevél,majoranna ízlés szerint.A végén hozzáöntöm a pirított szalonnát,és kész. Párolt kukoricás rizzsel ajánlom. Tanácsok: Én ezt nem olajjal,hanem libazsírral sütöm. Sokkal finomabb ízt ad neki!! Jó étvágyat! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: grety.25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |