Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás pisztráng brokkolival recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 db kisebb pisztráng
6-8 gerezd fokhagyma

A sütéshez:
olaj
60 dkg brokkoli

Elkészítés:
A halakat tisztítsd meg,alaposan dörzsöld be sóval,fokhagymával kívül-belül.
Hagyd állni rövid ideig,majd tedd tepsibe,locsold meg kevés olajjal,és forró sütőbe téve,220 fokon 25-30 perc alatt süsd meg.Eközben a brokkolit bontsd kisebb rózsákra,és forrásban lévő sós vízben párold puhára.A megsült hal mellé tedd a brokkolirózsákat,és formázott vadrizzsel körítsd.


A receptet beküldte: o.melinda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás padlizsán bartá » Fokhagymás rántott hús » Pisztráng mandulával sütve » Fokhagymás Röfihús
» Fokhagymás csirkecsíkok » Fokhagymás húsgolyók » Fokhagymás csirkemáj » Fokhagymás sültzöldségek
» Fokhagymás vadlibamell » Fokhagymás tejfölös kifli » Csípős fokhagymás pecsenye » Fokhagymás házi sajt
» Krumplifelfújt brokkolival » Fokhagymaszósz » Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymás húspástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.