| Fehérboros-mustáros csirkemell receptHúsételek Reform ételek Hozzávalók: - 1-2 dl fehér száraz bor - 3-5 ek. mustár - pár csirkemell kis bőrrel - 3-4 nagyobb fej hagyma - olaj - só - bors Elkészítés: A csirkemelleket sózom és borsozom mindkét oldalon. Olajban egy kicsit "meg kapatom", csak hogy fehér legyen mind két oldala,majd kiszedem és félre teszem. A karikára vágott hagymát meg párolom, ha jó, lezárom a tüzet és rá pakolom a csibemelleket bőrös részükkel lefelé. Közben össze keverem a bort és a mustárt és rá öntöm. (jénai tálba szoktam bepakolni mindent). Összesen 35-45 percig sül. 25 percig sütöm, majd meg fordítom és újabb 20 perc következik. Lég keveréses sütőben kb. 175-180 C°-on. Melegen tálaljuk, krumpli püré illik hozzá. Tanácsok: A sütés ideje rövidebb, ill. hosszabb is lehet, ez a csibemellek vastagságától függ. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: - kcal Szénhidráttartalom: - gramm Zsírtartalom: - gramm A receptet beküldte: vapi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |