Tutireceptek.hu fejléc

Fehérbor-krém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg cukor
7 cl fehérbor
fél dkg zselatin
4 tojássárgája
fahéj
citromlé

Elkészítés:
A cukrot, a fehérbort, a tojássárgáját és a zselatint vízgőz felett forróra hevítjük. Állandó keverés mellett beletesszük a fahéjat és a citromlevet, majd lehűtjük.
Keményre vert tejszínhabbal lazán elkeverjük, majd formákba töltve hűtőszekrényben dermesztjük.


A receptet beküldte: access

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ördögpirula II. » Csokoládés lepény » Mandulás vagy diós kifli » Húsos burgonyarétes
» Rétes lusta asszony módján » Joghurtos almatorta » Réteges puding » Skót krémes
» Turos ketszersult palacsinta » Csokis-banános cupcake » Túrótorta mandulával » Fahéja-mézes galuska
» Muffin adventi » Gomba süti » Vegyes muffin » Magdaléna kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.