| Fasírt sonkával gombával, kemény tojással, baconbundában receptHúsételek Hozzávalók: 1 pulykacomb darálva 1 zsemle 1 tojás 3 gerezd fokhagyma só, bors szeletelt gombakonzerv pármai sonka 3 kemény tojás petrezselyem bacon Elkészítés: A húst megdarálom, a zsemlét tejbe áztatom, majd jól kinyomkodom. A zsemlét a hússal, sóval, borssal, tojással összegyúrom, belenyomom a 3 gerezd fokhagymát. Alufóliára egymás mellé teszem a bacon szeleteket, ráteszem a húst, és addig nyomogatom, amíg egy vékony téglalap lesz belőle. Ráteszem a sonkaszeleteket, rászórom a gombát, a petrezselymet, a közepére fektetem a kemény tojásokat, majd a fólia segítségével felhajtom a szélét, beborítom vele a tojásokat, és jól összenyomkodom. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és 200 fokon pirosra sütötöm. Félidőben megnézem. Ha már jó sok zsír sült ki a bacon-ből, mellédobok pár krumplit. A mellette sült krumplival és vörös babbal tálalom. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |