| Fasírt kolbásszal, és tojással töltve receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg darálthús 1 fej hagyma 2-3 gerezd fokhagyma 2 nyers tojás, 5-6 főtt tojás 2 db száraz zsemle só öröltbors pirospaprika 1 szál füstölt kolbász zsír Elkészítés: A zsemlét vízbe áztatjuk.A hagymát apró kockára vágjuk,és kevés zsírban megpároljuk.A darálthúst,hagymát, zúzott fokhagymát,a két nyers tojással,a kicsavart zsemlével összegyúrjuk. Hozzáadjuk a fűszereket,sót,borsot, pirospaprikát ízlés szerint. A felét tepsibe rakjuk,egy hosszú csíkban.A közepét végigrakjuk a főtt tojással.A kolbászt hosszában kettévágjuk,és két oldalról a tojás mellé rakjuk.A maradék húst a tetejére rakjuk,és eligazítjuk,hogy mindenhol fedje a tojásokat,és a kolbászt.Kevés olajjal meglocsoljuk,és megsütjük,előmelegített sütőben. Tanácsok: Melegen,és hidegen is nagyon finom.Ha hidegen tálalom hagymás burgonyasalátát,vagy majonézes salátákat kínálok mellé. Ha gazdagabban akarjuk csinálni,akkor egész szál kolbászt rakjunk mind a kéz oldalra. A receptet beküldte: smudlaagi54 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |