| Farfalle spenóttal, aszalt paradicsommal receptTésztafélék Hozzávalók: ½ csomag farfalle tészta, 20 dkg spenót, 10 dkg aszalt paradicsom, 5 dkg fenyőmag (esetleg mandula vagy natúr napraforgómag), 3 evőkanál pesto, 3 evőkanál olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, só, bors. Elkészítés: A tésztát főzd ki, a fenyőmagokat pirítsd meg zsiradék nélkül egy serpenyőben. A spenótot mosd meg, szárazd le, majd csöpögtesd le és szárítsd meg. A fokhagymát pépesítsd, futtasd meg az olajon, majd add hozzá a spenótleveleket, és forgasd át rajta. Ne fonnyaszd meg teljesen. Vedd ki a spenótot, dobd az olajra a félbevágott aszalt paradicsom szeleteket, süsd puhára. A pestót is keverd az olajba, forgasd bele a tésztát, ízesítsd sóval, borssal. Tálaláskor halmozz a tésztára spenótot, majd szórd A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |