Tutireceptek.hu fejléc

Farfalle spenóttal, aszalt paradicsommal recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
½ csomag farfalle tészta,
20 dkg spenót,
10 dkg aszalt paradicsom,
5 dkg fenyőmag (esetleg mandula vagy natúr napraforgómag),
3 evőkanál pesto,
3 evőkanál olívaolaj,
1 gerezd fokhagyma,
só,
bors.

Elkészítés:
A tésztát főzd ki, a fenyőmagokat pirítsd meg zsiradék nélkül egy serpenyőben.
A spenótot mosd meg, szárazd le, majd csöpögtesd le és szárítsd meg.
A fokhagymát pépesítsd, futtasd meg az olajon, majd add hozzá a spenótleveleket, és forgasd át rajta.
Ne fonnyaszd meg teljesen.
Vedd ki a spenótot, dobd az olajra a félbevágott aszalt paradicsom szeleteket, süsd puhára.
A pestót is keverd az olajba, forgasd bele a tésztát, ízesítsd sóval, borssal.
Tálaláskor halmozz a tésztára spenótot, majd szórd


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszalt szilvaleves » Lazac spenóttal » Spenóttal rakott rizs » Aszalt meggyes kókuszgolyó
» Aszaltszilvás túrós rétes » Aszalt szilvás gofri » Aszalt szilvás falatok » Aszaltszilva-krémleves
» Mámoros aszalt szilva » Aszaltszilva-likőr » Aszaltszilvás csoki kocka » Aszaltszilvás céklasaláta
» Aszaltszilvás bárányragu » Aszaltgyümölcs-golyók » Gombás farfalle » Aszalt gyümölcsös süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.