Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi pástétom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg füstölt szalonna
1 kg sertéshús
1 hagyma
25 dkg máj
erdei gomba
fűszerek

Elkészítés:
Kisütöm 20 dkg kiskockákra vágott füstölt szalonnát ,rádobok egy kilónyi sertéshúst, egy kis fej apróra vágott hagymát, negyedkiló májat, 10 dkg főtt és áttört erdei gombát. Az egészet háromszor is átdarálom, összekeverem borssal, szegfűszeggel, sóval. Összekeverem 10 dkg habosra kevert vajjal.


A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi húsgombóc leves » Erdélyi tárkonyos leves » Májpástétom » Erdélyi tepertős pogácsa
» Erdélyi töltike » Erdélyi húsgombócleves » Erdélyi tokány » Erdélyi füstölt kolbász
» Erdélyi gulyásleves » Erdélyi flekken öntettel » Májpástétom házilag » Erdélyi rakottkáposzta
» Erdélyi Piskóta » Pástétom » Erdélyi baglyos leves » Marhahúspástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.