Tutireceptek.hu fejléc

Disznótoros másképp (agyagedényben) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg savanyú káposzta
2 db alma reszelve
1/2 kg megpucolt karikára vágott burgonya
hurka, kolbász
só, bors, őrölt kömény, babérlevél,
2 dl víz vagy fehér bor.

Elkészítés:
Agyagedényt vízbe áztatod kívül belül kb 10-20 perce.

Kivajazod, a reszelt almával elkevert káposztát az edény aljára teszed. 2 babérlevelet bele tűzöl. Rárakod a burgit. Fűszerezed. Felöntöd 2 dl vízzel (vagy fehér borral)
Lefeded, beteszed a sütőbe 15-20 percre. Nem kell előmelegíteni a sütőt!
Rárakod a hurkát-kolbászt. Lefeded és mehet vissza a sütőbe 60 percre.


A receptet beküldte: kittinka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hordós savanyúság másképp » Túró Rudi - másképp » Somlói galuska másképp » Halászlé másképp
» Zellersaláta másképp » Mokka szelet másképpen » Májgombóc picit másképp » Halkocsonya másképp
» Burgonykrokett - másképpen » Tonhalas tészta másképpen » Rakott karfiol másképp » Tiramisu másképp, olcsón
» Tejfölös csirke másképp » Francia burgonya másképp » Disznótoros kenyérben » Mákosguba másképpen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.