| Diós ischler receptSütemények, édességek Hozzávalók: 35 dkg liszt 15 dkg darált dió 25 dkg porcukor 22 dkg margarin 1 csomag sütőpor 3 ek. rum lekvár 10 dkg csokoládé Elkészítés: A liszttel elkevert sütőport eldolgozzuk a margarinnal, és a porcukorral. Hozzáadjuk a darált diót, a rumot, és átgyúrjuk. Lisztezett deszkán 4-5mm vastag lappá nyújtjuk, majd köröket szaggatunk belőle.Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. a kihűlt diós korongokat párosával, tetszés szerinti lekvárral összeragasztjuk. A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd bevonjuk vele a diós ischler tetejét. A receptet beküldte: turkkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |