| Dióhabos kosárka receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25dkg margarin 40dkg liszt 1 csomag sütőpor 20dkg porcukor 4 tojássárgája A töltelékhez: barackíz 4 tojásfehérje 4 evőkanál cukor 25dkg darált dió Elkészítés: Az alapanyagokat összegyúrjuk, és vékonyan a kikent kosárformákba nyomkodjuk. Közepébe barackízt teszünk. A tojásfehérjéket kemény habbá felverjük, hozzáadjuk a cukrot, majd a darált diót, és ezzel a habbal a kosarakat megtöltjük. Sütőlapra téve, előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 10 perc alatt megsütjük. Ezután a formákból kiforgatva hagyjuk kihűlni. A receptet beküldte: Missygirl.e Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |