| Csokoládés-mazsolás sütemény receptSütemények, édességek Hozzávalók: -16 dkg porcukor -16 dkg margarin -2 tojás -1 csomag vaníliás cukor -26 dkg liszt -1 csomag sütőpor -só -1 tábla étcsokoládé -fél dl sütőrum -10 dkg mazsola Elkészítés: Jól összekeverjük a porcukrot, a maragarint a két tojást és a vaníliás cukrot. Ehhez hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a sót. Mazsolát leöntjük rummal és hagyjuk megduzzadni. Ha ez megtörtént a tésztához adjuk, és végül az apróra vágott csokoládét is. Tepsit kikenünk vajjal, kilisztezünk és kávéskanálnyi halmokat rakunk bele. Előmelegített sütőben, gyenge hőfokon, halványsárgára sütjük. Tanácsok: Jelentősen megdagadnak majd sütéskor, így ne rakjuk őket egymáshoz túl közel. Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: 180 kcal A receptet beküldte: Venes Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |