Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés-gesztenyés palacsintatöltelék recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg gesztenyemassza, 3 dkg csokoládé, 1 dl tej vagy tejszín, kevés porcukor, 1 evõkanál rum (vagy rumaroma).

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a tejjel, a rummal és kevés porcukorral jól kikeverem, majd hozzáadom a vízfürdõn felolvasztott csokoládét. (Csokoládé helyett kakaóporral is készíthetõ, 1 púpozott evõkanál kakaóporhoz másfél dkg olvasztott vajat keverek.)

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kávés palacsintatöltelék » Diós palacsintatöltelék » Kókuszos csemege » Krémes ( sárga krém)
» Aszaltszilvás palacsinta » Meggyes habos piskóta » Joghurtos csemege » Kindli
» Málnatorta » Vaníliás kiflik » Picike kifli » Kókuszcsók
» Piskóta - cukorbetegeknek » Tejszínes mákos palacsinta » Mézestekercs » Rakott linzer


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.