Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés eper tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg eper
20 dkg étcsokoládé
5 dkg porcukor
1 dl tejszín
3 dkg vaj
1/2 zacskó vaníliás cukor

Elkészítés:
Kemény, ép epreket válasszunk, jól mossuk meg és szárítsuk le jól. Közben a csokoládét olvasszuk fel lassú tűzön a margarinnal, a tejszínt verjük félkemény habbá a porcukorral. Az epreket mártsuk hústűvel a csokoládéba, csöpögtessük le, és alufóliára szedjük, itt hagyjuk megdermedni. Tejszínbe mártogatva fogyasszuk.

Tanácsok:
Cukorbetegek édesítőszerrel készíthetik el.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Tűz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés profiterole » Bécsi csokoládés kávé » Csokoládés, habos kocka » Csokoládés molnárka
» Csokoládés tekercs » Csokoládés trüffeltorta » Keserűcsokoládés korong » Csokoládés őszibarackkocka
» Csokoládés sajttorta » Csokoládés őzgerinc » Csokoládés tallérok » Csokolades puszedli
» Csokoládés minitorták » Csokoládés ananásztorta » Csokoládés fehérjeszelet » Rumos csokoládészelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.