| Csokoládékocka receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojásfehérje, 3 tojássárgája, 22,5 dkg cukor, 5 dkg csokoládé, 12 dkg liszt, 7,5 dkg dió vagy mogyoró, 7,5 dkg vaj 2 evőkanál rum. * Elkészítés: Elkészítés: A 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd lassan hozzákeverünk 15 dkg cukrot, a reszelt csokoládét és a lisztet. Kikent, lisztezett tepsiben sütjük. Ha kihűlt kettévágjuk és a következõ krémmel töltjük: 3 tojássárgáját 7,5 dkg cukorral gőz fölött habosra főzünk, majd hozzáadjuk a darált diót vagy mogyorót. Ha kihűlt a massza, hozzákeverjük a vajat és 2 evőkanál rumot. A tészta tetejét csokimázzal megkenjük, majd 4x4 cm-es kockákra vágjuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |