| Csokiálom receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 tasak Krémpuding -csokoládé- , 400 ml tej, 50 g fehércsokoládé, 200 g hideg habtejszín, 1 tasak Bourbon Vaníliás cukor Elkészítés: A pudingot a tasakon lévő előírás szerint elkészítjük, de csak 400 ml tejjel, majd egy keverőtálba öntjük. Ezalatt a csokoládét lereszeljük.A tejszínt a vaníliás cukorral felverjük. A hideg pudingot egy konyhai robot segítségével simára keverjük. A tejszínhabot és a csokoládét (utóbbiból 1 evőkanálnyit a tálaláshoz félre teszünk) óvatosan a pudinghoz keverjük.Az elkészült krémet desszertes poharakba töltjük, és a félretett csokireszelékkel díszítjük. Tálalásig a hűtőszekrényben tartjuk Tanácsok: Ízlés szerint a hideg pudingba keverhetünk 4 evőkanál borpárlatot, vagy brandyt, ezzel kicsit pikánsabbá téve az édességet. A receptet beküldte: engleranita Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |