| Csirkecsíkok almás bundában receptHúsételek Hozzávalók: 1 egész csirkemell filé só, bors A bundához: 2 alma 1 tojás liszt tej só reszelt szerecsendió Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágom, sózom és borsozom. Az almát sajtreszelőn lereszelem, hozzákeverek 1 tojást és 3-4 evőkanál lisztet. Az alma enged levet, de ha nem eleget, annyi tejet öntök hozzá, hogy sűrű palacsintatészta állagú legyen. Sóval és reszelt szerecsendióval ízesítem. A csirkecsíkokat lisztben megforgatom, majd az almás tésztába keverem. Felforrósítom az olajat, és egyenként belerakom a bundás csirkedarabokat. Csak annyit teszek egyszerre az olajba, hogy ne süljenek össze. Papírtörlőre szedem ki és almás rizzsel tálalom. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |