Tutireceptek.hu fejléc

Borpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
7,5 dl száraz fehérbor
7.5 dl száraz vörösbor
1.5 dl barna rum
8 dkg porcukor
6 cl frissen facsart citromlé
1 db citrom (gerezdekre szedve)
1 db narancs (gerezdekre szedve)
3-4 db szegfűszeg
4 egész fahéj

Elkészítés:
A porcukrot feloldjuk a 1,5 l borban, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket, a gyümölcsleveket, és a fűszereket. Felmelegítjük 60 fokra, majd lehúzzuk a tűzről. Tálalás előtt hozzáöntjük a barna rumot. Melegen szervírozzuk és kiskanalat adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáslikőr 2 » Köménylikőr » Schoko-Orange » Grand slam
» Grape-fruit-cup » Ananászos mangó rum koktél » Angel's Face » Bacardi Koktél
» Alexander's sister » St. Clemens koktél » Vermouth Cassis » Banana-Choc Shake
» Fallen Angel - Ausztrália » Narancsos limonádé » Ízes íróturmix » Jabberwock


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.