| Baromfi kocsonya receptEgytálételek Hozzávalók: 2-3 db pulykaszárny kb 1 kg csirkeláb (ha nincs akkor a zselatinit duplázzuk) 5-6 gerezd fokhagyma 1 kis v. közepes vöröshagyma (ízlés szerint) zeller, répa, gyökér (ízlés szerint) só, szemes bors 1 ek. zselatin Elkészítés: A húsokat felfőzzük, sózzuk, amikor felforr a habját leszedjük. Hozzá adjuk a zöldségeket, lassú tűzön főzzük. Amikor megpuhult a hús a zselatint bele keverjük (ki milyent használ annak elkészítése szerint). Leszűrjük, a csontot kiszedjük, a húst feldaraboljuk. Tányérokba kiadagoljuk, aki szereti a zöldségeket az azt is bele teheti. Tanácsok: Lehet keményre főzött tojással, csípős paprikával, őrölt borssal ízesíteni. Elkészítési idő: 180 perc A receptet beküldte: cseteica Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |