Tutireceptek.hu fejléc

Baconba göngyölt csirkemájak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg csirkemáj szív nélkül,
8-10 dkg bacon,majoranna, őrölt bors

Elkészítés:
A megmosott csirkemájat majorannában és egy kis őrölt borsan megforgatjuk, majd darabonként egy-egy szelet baconba csomagoljuk és egy tepsiben szorosan egymás mellé pakoljuk. Sózni nem kell, a bacon miatt. Előmelegített sütőben először lefedve, majd fedő nélkül aranybarnára sütjük. :)

Tanácsok:
Én úgy szoktam, hogy a májat és a bacont kb; 3darabra vágom, így sokkal könnyebben megpuhul a máj és a szalonna is hamarabb átsül.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 615 kcal
Szénhidráttartalom: 33,6 g gramm
Zsírtartalom: 54,4 g gramm

A receptet beküldte: Béé17


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt hús olaszosan » Avokádó baconban » Göngyölt pulykamell 2. » Göngyölt karaj tekercs
» Göngyölt csirkemell » Lombardiai göngyölt csirke » Sonkával göngyölt virsli » Fetás göngyölt csirke
» Csirkemáj baconban » Gesztenyés göngyölt hús » Töltött, göngyölt karaj » Göngyölt csirkecombok
» Göngyölt hús » Göngyölt darált hús » Göngyölt Husika Heni-módra » Virsli baconba tekerve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.