| Baconba göngyölt csirkemájak receptHúsételek Hozzávalók: 20 dkg csirkemáj szív nélkül, 8-10 dkg bacon,majoranna, őrölt bors Elkészítés: A megmosott csirkemájat majorannában és egy kis őrölt borsan megforgatjuk, majd darabonként egy-egy szelet baconba csomagoljuk és egy tepsiben szorosan egymás mellé pakoljuk. Sózni nem kell, a bacon miatt. Előmelegített sütőben először lefedve, majd fedő nélkül aranybarnára sütjük. :) Tanácsok: Én úgy szoktam, hogy a májat és a bacont kb; 3darabra vágom, így sokkal könnyebben megpuhul a máj és a szalonna is hamarabb átsül. Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 615 kcal Szénhidráttartalom: 33,6 g gramm Zsírtartalom: 54,4 g gramm A receptet beküldte: Béé17 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |