Tutireceptek.hu fejléc

Bacon szalonnába göngyölt máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
máj (tyúk, csirke)
bacon szalonna
vörös hagyma
fokhagyma

Elkészítés:
A májakat megtisztítjuk, a szalonna csíkokat kettévágjuk és beletekerünk a csíkokba egy egy májat, (fogpiszkálóval ha szükséges tüzzük össze) sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk hagymát és fokhagymát ( a máj és a szalonna közé is tehetünk) locsoljuk meg egy kevés olajjal, a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok. Fedjük le alufólival,hogy megpárolódjon, majd vegyük le és süssük meg én egy órát szoktam sütni,de ez sütő függő.
Jó étvágyat hozzá :)

Tanácsok:
Isteni finom étel ez az egyik kedvencem érdemes kipróbálni :) Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: devilinbed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos pogi » Göngyölt virsli » Lombardiai göngyölt csirke » Baconbe tekert libamáj
» Szalonnás göngyölt zöldbab » Göngyölt párizsi » Göngyölt kel » Sajtos, baconos virsli
» Avokádó baconban » Baconos-hagymás hús » Tésztába göngyölt virsli » Sonkával göngyölt virsli
» Baconbe tekert burgonya » Baconos rakott karfiol » Göngyölt tojás » Göngyölt gombás karaj:


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.