| Az én kedvenc mediterrán salátám receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 csomag mozzarella sajt 1 marék ruccola saláta 2 szem paradicsom só frissen őrölt feketebors fokhagymás olivaolaj balzsamecet (elhagyható) Elkészítés: A parit és a sajtot karikákra szeletelni, a ruccolát csakúgy lazán megszaggatni, az egészet sózni, borssal megszórni és nyakonönteni olivaolajjal, ízlés szerint balzsamecettel megbolondítani. Tanácsok: Jókora adag lesz belőle és szép színes, ami már önmagában jókedvre derít. Én mindig készítek itthon fűszeres olivaoljat, teszek bele szemesborsot, kakukkfüvet, bazsalikomlevelet, rozmaringágat, fokhagymát, esetleg chilipaprikát. Nagyon finom lesz és sokáig eláll. Húsokhoz, pácokhoz és salátákhoz kítünő társítás. Elkészítési idő: 5 perc Kalóriatartalom: 240 kcal Szénhidráttartalom: 4,8 gramm Zsírtartalom: 16,2 gramm A receptet beküldte: boglar69 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |