Tutireceptek.hu fejléc

Ananászbólé, ahogyan én csinálom. recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 doboz ananászkonzerv,
1 citrom leve,
8 dkg cukor,
2 dl tripli sec,
8 dl édes fehérbor
0,7 l pezsgő.

Elkészítés:
Az ananászt kis kockákra vágom.
A citrom levét kifacsarom.
Az ananászt a levével együtt bólés tálba teszem. Ráöntöm a citromlét, a cukrot és tripli secet. Behűtöm és később hozzáadom az édes fehér bort. Tovább hűtöm.
Tálalás előtt felhígítom a pezsgővel.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászbólé » Gyros ahogy én csinálom... » Kuglóf ahogyan én szeretem » Karácsonyi Egg Nogg
» Cock-A-Doodle » Jack rose » Campari Shakaretto » Mézes puncs
» Ánizs likőr » Eperlikőr » Teapucs (Kata-féle) » Narancslé
» Honolulu star » Citromlikőr » Alice Cocktail » Fehér forralt bor


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.