| Ananásszal töltött jércemell-filé receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 60 dkg jércemell-filé 20 dkg ananászbefőtt 5 dkg mandula darálva 1 zsömle 1 tojás só, őrölt bors Elkészítés: Az ananászbefőttet apróra vágjuk. Hozzáadjuk a beáztatott, jól kinyomkodott zsömlét, a darált mandulát és a tojással összedolgozzuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. A mellfiléből tenyérnyi, vékony szeleteket vágunk, kissé kiverjük, sóval meghintjük. Az ananászos tölteléket egy csíkban ráhalmozzuk. Szorosan fölcsavarjuk és vajjal megkent alufóliába csomagoljuk. Tepsibe téve előmelegített sütőbéri 220 C-on 30-35 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve kissé hűlni hagyjuk, majd legalább fél. napra hűtőbe tesszük dermedni. A fóliából kibontva, fölszeletelve tálra rakjuk, gyümölcsökkel körítjük. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |