Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában párolt hal, zöldségekkel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Fagyasztott, vagy friss tengeri hal
Izles szerinti kulonbozo zoldsegek
So, bors, fokhagyma, edeskomeny
alufolia

Elkészítés:
En ezt a receptet egyenlore csak fagyasztott halbol keszitettem, friss hallal meg nem probalkoztam, de szerintem mukodik azzal is.
az elkeszites borzaszto bonyolult...
a zoldsegeket felkockazom, darabolom szeletelem. a nagysaga attol, fugg, hogy milyen hamar puhulnak. pl. a cukkini es a brokkoli nagy kocka, a karfiol kozepes, de a sargarepa, krumpli kiskocka stb...
izlestol fuggoen fuszerezem a halat. az edeskomeny, vanilia pl nagyon jol mukodik! a fokhagymat en nagyon szeretem a zoldsegekkel.
levagok egy nagyobb darab alufoliat es egy kis zacskot keszitek belole. belepakolom a halacskat a zoldsegekkel, jo alaposan lezarom es kb 30-40 percre a sutobe tolom.

Tanácsok:
gyorsan elkeszitheto es nagyo nfinom. arrol mar nem is beszelve, hogy egeszseges! :)

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Kyller


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alufóliában sült spárga » Kapros párolt zöldborsó » Párolt alma (Update1) » Pikáns, párolt pulykaragu
» Kuszkusz zöldségekkel » Tejfölös párolt hagyma » Update 1 Párolt alma » Pulykasült zöldségekkel
» Párolt zellerkrém » Sült virsli zöldségekkel » Párolt zöldségsaláta » Párolt mángold
» Köles zöldségekkel » Párolt tőkehal spenótágyon » Párolt káposzta Update1 » Párolt káposzta gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.