| Alufóliában párolt hal, zöldségekkel receptHalas ételek Hozzávalók: Fagyasztott, vagy friss tengeri hal Izles szerinti kulonbozo zoldsegek So, bors, fokhagyma, edeskomeny alufolia Elkészítés: En ezt a receptet egyenlore csak fagyasztott halbol keszitettem, friss hallal meg nem probalkoztam, de szerintem mukodik azzal is. az elkeszites borzaszto bonyolult... a zoldsegeket felkockazom, darabolom szeletelem. a nagysaga attol, fugg, hogy milyen hamar puhulnak. pl. a cukkini es a brokkoli nagy kocka, a karfiol kozepes, de a sargarepa, krumpli kiskocka stb... izlestol fuggoen fuszerezem a halat. az edeskomeny, vanilia pl nagyon jol mukodik! a fokhagymat en nagyon szeretem a zoldsegekkel. levagok egy nagyobb darab alufoliat es egy kis zacskot keszitek belole. belepakolom a halacskat a zoldsegekkel, jo alaposan lezarom es kb 30-40 percre a sutobe tolom. Tanácsok: gyorsan elkeszitheto es nagyo nfinom. arrol mar nem is beszelve, hogy egeszseges! :) Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: Kyller Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |