Tutireceptek.hu fejléc

Almás pite 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
11 evõkanál liszt, 1 tojás, 3 evõkanál cukor, 2/3 csomag sütõpor, 15 dkg margarin. Töltelék: sok alma, sok fahéj, 3 marék cukor.

Elkészítés:
A tésztát összeállítjuk, két részre osztjuk. Az egyiket a tepsibe simítjuk. A tölteléket a hozzávalókból elkészítjük, és ráhalmozzuk a tésztára. A másik tésztával beborítjuk, villával megszurkáljuk, és elõmelegített sütõben készre sütjük.


A receptet beküldte: magdolna23

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birsalmasajt » Almás rétes 1. » Almás piskóta » Pudingos almás pite
» Almásbéles » Almás-citromos pulykamell » Almás felfújt » Almás táska(Kata-féle)
» Rácsos almás Ági módra » Almás-kekszes zabos süti » Almás pite Daka módra » Gyergyói almás palacsinta
» Csokis-diós-almás süti » Almás pite/ sas módra » Almás muffin zabkorpából » Diétás almás palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.