| Alma pie receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tesztahoz: 3 pohar sutoporos liszt 100gr vaj(szobahomersekletu) 1 poharcukor 1 citrom reszelt heja 1 tojas 2-3 e k citromle toltelek: 7 alma 2-3 e k cukor egyharmad k k fahej 1 e k sargabarack lekvar 1 e k zsemlemorzsa Elkészítés: A teszta anyagait osszedolgozzuk es a hutoben allni hagyjuk 1 orat. Az almat meghamozzuk es leszeleteljuk.25 percen keresztul paroljuk viz nelkul,ahogy kihult hozzatesszuk a cukrot es a fahejat.A teszta ketharmadaval kibeleljuk a sutoformat(24-es alacsonyszelu)az oldalat is.Megkenjuk lekvarral,megszorjuk zsemlemorzsaval (lehet diot is hozzatenni)es ra az almat. A maradek tesztat 1 cm-es csikokra vagjuk es racs formaban az almara helyezzuk es megkenjuk tojasfeherjevel. A masik lehetoseg a tesztat rareszelni. 50 percig 180 fokon sutjuk. Nagyon finom! Tanácsok: Az alma parolasahoz szerintem kevesebb ido is eleg. A receptet beküldte: kumameya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |