Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
300 g áfonyalekvár
3 dl vörösbor
2 dl tej
1 ek. vaníliás pudingpor
1 mk. őrölt fahéj
fél citrom leve
cukor
díszítéshez tejszínhab, pár szem áfonya

Elkészítés:
A borral simára kevert áfonyalekvárt kis lángon felforralom. A tejben elkeverem a pudingport, majd a lekvárhoz keverem, és együtt tovább forralom, fahéjjal, citromlével és cukorral ízesítem. Leveszem a tűzről, és alaposan lehűtöm. Tejszínhabbal és áfonyaszemekkel díszítem.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bazsalikomos paradicsom leves » Pizza szósz eltevése » Citrom leves » Selymes gyümölcsleves
» Kacsamáj leves » Libagulyás » Alföldi leves » Éjféli borscs
» Búbos szelet » Finom gyors krumplileves » Toszkán paradicsom-krémleves » Gazdag leves darált hússal
» Gyömbéres csirkeleves másként » Hideg spenótleves » Patiszon leves » Tejfölös-Zöldséges Sonkaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.