Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros sertéscomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
1 cs. petrezselyem
1 közepes fej hagyma
1 db erőleves kocka
1 ek. mustár
1 dl tejföl
1 ek. liszt
2 ek. olaj

Elkészítés:
A combot apró kockákra vágjuk. Az olajat megforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a húst. Felöntjük kb. két deci vízzel, majd ha forr, beletesszük a leveskockát és sz összevagdalt petrezselymet. Lefedve kis lángon kb. 25 percig főzzük. Ha a hús megpuhult, a lisztből,tejfölből és mustárból habarást készítünk, a húsra öntjük, és átforraljuk vele.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros marhaszelet » Mézes mustáros hús » Mustáros-tejfölös csirke » Sertéscomb -Athéni módra
» Mustáros csirkecomb » Mézes-mustáros tarja » Mustáros sertés szelet » Mustáros-tejfölös karaj
» Mustáros pulykacomb » Mustáros hús 2 fő részére » Mustáros-gombás szelet » Athéni sertéscomb
» Mustáros-hagymás csirke » Mustáros tepsis tarja » Mustáros karajszeletek » Mustáros husi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.